logo

 

beeldmerk

vrouw

Spa Evasion

So Nature introduceert SPA EVASION. Deze ode aan het welzijn bevrijdt zowel lichaam en de geest, waarbij het __naar nieuwe plaatsen, tijden en ervaringen wordt geleid. De suggestieve parfums zijn in staat om u naar mythische tijden, een wereld van fijne gewaarwordingen en serene schoonheid mee te nemen.Kies uw bestemming en laat uw zintuigen u erheen brengen.siam

SIAM

Net als in een droom, komend uit een prachtig paleis, en je loopt op een pad omzoomd met orchideeën, waar stenen beelden gekleed in saffraan gewaden worden weerspiegeld in de smaragdgroene water van de grachten. Luisteren naar de geluiden van exotische vogels, en ontdek het gevoel van innerlijke vrede en nieuwe sereniteit.

Subtiele Evasion: Exfoliatie met delicate, parelwitte rijst poederaztec

AZTEC

Staande naast een getrapte piramide, zal het standbeeld met een gouden masker naar u kijken met zijn turkooizen ogen,. Doordrongen van de geest van de legendes over de goden, voelt u de wilde kracht van de natuur rondom. De geur op basis van kruiden en cacao worden gemengd met de zachtere geuren van grond en kiezels na regen.

Voedende Evasion: zacht smelten -cacao voor exfoliatiebyzance

BYZANCE

Op de terugweg van een kleine straat in een oude de stad, de zachte kleuren van een mozaïek weerspiegelen het gouden licht van de stervende zon. Een bedwelmende sfeer neemt geleidelijk bezit van u: haar sensuele, geuren van onschatbare waarde mengen zich met onweerstaanbare oosterse klanken. De omhullende charme van Byzantium laat een zachte afdruk in je geest achter.

Sensuele evasion: Onvergelijkbare exfoliatie met suiker en rozenblaadjes.